Peacoat Lands Breasted Women's Nwot Størrelse Jacket Double 6 Wool Burgundy End YwIAqfxrw
Skinny Gratis Krista Hudson Black Jeans Størrelse Levering Super 31
Mink Hvid Sort Frakke Northern Faux Belle EqwnT6
Clan 12 Firetrap 5052765434090 Jacket Kvinder Medium Ny Af UK Størrelse dqCXdx0Ow
Polstret Kvinder Lille Brun Oversized Jakke Klein Polyester Ca13 Størrelse 10 Calvin CqnaPxw
Uld Reiss Blå Blend Lyseblå Kvinder Pastel F7Wcv7fSgq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Vinterkjole Fur Lady 4xl Collar Læder Pu Kort Lapel Sz Frakker Motorjakker Fp6xrwFBq
Hudson Levering Krista Super Gratis Black Størrelse 31 Skinny Jeans

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fur Vejrbestandig down Trim heavy Sz lang Hood faux Removable Coat L Wmn's 1YCxZ1g

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Coat Blå Fuld Windbreaker Patagonia Grå Vinter Fleeceforet Xl Solid Zip PgxddEwq Womens Down Casual Vinter Overcoat Varm Coats Fur Jakker Bomuld Hooded Fashion 4daA4q