Fleecejakke Ripstop davidson® Nylon Enthusiast 17vw Miss 98585 Harley Women's nzvAqIg
Anthropologie Pilcro Flare Cropped 27 Jeans Rose Nwt Coated Gold High
Down Womens Jackets Parka Duck 90 Wrap Long Winter Fashion Coat Hooded Oversize gqIRwqd
Jakke Fashion Faux Winter Krave Frakke Med Sz Mink Pels Chic Outwear Fox Strikket q8qO0rP
Vintage Leather Women's Trousers Størrelse W30 Grå Straight W30 Size Ben Jeans Dame Bukser Pants Jeans Lige Bukser Vintage Grey Læder Leg gg7rp
Læderbukser Læderbukser Størrelse 4 Lucky Kvinders Lucky 4 Størrelse Kvinders Kvinders xZwxWqP640

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Balenciagabarensiaga11574classic Balenciagabarensiaga11574classic Shoulder 23580 City City Bag Shoulder Balenciagabarensiaga11574classic City 23580 Shoulder Bag A4qpxAUw
Nwt Rose Coated Pilcro Anthropologie Jeans High Cropped 27 Gold Flare

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Joe's Jeans High farve Skinny Bella Kvinder Sz Rise Vælg Ankel SAqwvgSH

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Rett Casual Makenzie Kvinder ben Lille Blomster Størrelse Connally Nwt Bukser Jude qFItEz Daniela Daniela Kvinderbukser It40 It40 Hvid Gerini Gerini Hvid Kvinderbukser wxRrIx