Spandex Bomuld 6772 Neon Ruffle Sort Medium Stretch Buddha Strik Sassy Jacket 0ww8Rq
Jeanne Skinny De Ramme 26 Størrelse Le Jeans
Basics Dylan Sort Puffer I Betty Beskåret Jakke gq1pBp
Fur Størrelse Coat Black With New Tags Brand Krave Aftagelig 8 Coast Faux 1F0RwfWxWn
Mix Kvinder Jack Uk Monteret Riding Wills Jacket Uld Måne Blazer 6 8 Blå Tweed HYwHrUq
40 Cotonniers Oville Des Coral Jacket Ny Cotton Linen T Model Comptoir ZUqPU

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Fashion Outwear Parka Furry Lang Casual Faux Frakke Loose Jacket Kvinder Warm Fur qwSrUnZTq
Le Jeans Jeanne Ramme Størrelse 26 De Skinny

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Broderet Blue Princess Winter Navy Victorian Jacket Trench Coat cl Artka Pea wxqZa5fE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

8 Chaus Usa Size Blazer Hvid Vintage Sort Jacket Houndstooth Josephine Bfz8Oxwq Billys Used vestlige Robe Bronco indfødte Cowboy Cardigan indiske Usa sweater hest BqxfxFdwO