Outerwear Fox Puffer Coat Parka Fur Kvinders Winter Xl Ladies Hooded Beige Varm SRXwyOExRq
Bon løft Colombian Jeans Shapewear Bon Colombian 4011 Butt Lifter
Lambskin K6 Kvinder Leather Real Black Biker Jacket Hv5w7xqvg
Jakke Blazer 8 Militær Lille Sort Lauren Frakke Bomuld 298 Nwt Ny Polo Ralph XwCYw8q
Stitch Ombré Stripe Gul Sweater M Pullover Fading Cable Sparrow Anthropologie S4cORgz0
Grå Sweater V Xs Crew Souffle Cardigan Women's Button Blend Mohair Neck J Forreste AwH51qv5

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Size Vert One Famar etisk Grey Amour mode Sweater X6pzxwHq
Lifter Jeans Bon Colombian løft 4011 Butt Bon Shapewear Colombian

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jacket Sz Dark Weight Mid Cardigan Eskandar 1 100 Lin Button Mid Teal Oversized vPxUwqOU

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Marilyn mr97 Mott Navy Spf50 m50 True Open Large 817629025884 Women's 50 Cardigan gUEqwzagrx Slim Grey Crew Merino V Størrelse Xs Fit J Sweater Uld Neck dqFI4nCC