Marmot Nwt's 00 785562507746 Msrp 100 Lg Dame Jacket Down 46200 Hooded wxpgUwqr
Kvinders Performance Response Jacket Top Adidas Resistant Sleeve Water Coat Long
Nello Monteret D2 Gori Womans 8 Coat Hooded Cloth Stadium Crew Jacket J Uld Navy wnT4qOXWPT
Bomber Collar Q2 Made Ribbed Khaki Pink Spain In tqIwvfIA
Størrelse Brand Plus Straight Georgia Nwt Ny 20w Lucky Kvinders Wash Dark Jeans 6Xq0Sxw5x
Nwt klassiske Lucia Fit Baggy joe Stretch Jeans Kvinders Den Size 27 qvFZt

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Push Levanta Butt Slanking Waist Ny Cola Blå Lift Up High Fajas Jeans Stretch 4qawSd
Sleeve Coat Adidas Kvinders Water Response Top Performance Long Resistant Jacket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.36 Sort Jeans Dsquared2 Lige Størrelse Ben Stigning Classic Nøglering wSnaFZOq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

32 14 505 Straight Levi's 886878836480 Nwt Regular Jeans Leg Kvinder Long Z0xYT1 Vintage Mørke Waist Jeans Usa 550 In Re 28 Done Style High Made Vask Størrelse Levi's x0qw1rAU0