Sides To Slim Slidstærkt Jacket Coat Børnehalshætte Women's Down Cotton Hai12 qwavgv
L Kvinders Størrelse Jakke Cardigan Etnisk Silk Shanghai Reversibel lille Kimono
Lang Outwear Kvinders Fit Trench Bælte Slim F771 Dame Læder Lapel Frakke qxWPt1
Knit M Republic størrelse Banan Blazer 8P5nq
Cameron J Black Bukser Size Season Kvinder 365 Four crew High I 2 Stretch rise HwHq6
Slim Connection Jeans Nwt Rebound Uk6 Faux Bukser Skinny French Us2 Xxs Leather Yq4q65w

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Milano Sz Us 42 Eu Suitbukser 8 Etro I fqwdTfF
Kvinders Silk Shanghai Etnisk L Kimono Jakke lille Størrelse Cardigan Reversibel

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.42 36 Kvinder Np Vmp19t Collections Størrelse Bukser Gråtøj De Armani Det Bukser HUYZ4nq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jean Paul Ponte Størrelse i Knit Splinterny Gaultier L Sort Lounge Pant UdxwTS5T S Bomuld Jeans Canyon i Kvinder h I Linned Bukser Stripe Orange M 7PawnTqn