Dot Line Ruffles Ny Pullover Tiered Anthropologie Sz Small 4 Black 2 UqBWz
Sz Hooded Outwear Kvinders Coat Zip Collar Casual Parka Fur Jacket Shorn Snow Uld
Monteret Nye 100 Xs Rugby Lauren Blå Sweater Ralph Slim Crewneck 887075876231 Uld Kvinder 4n0nHIr
trøje Ivory Langærmet Sweater Msrp L V 89 Klein Calvin Nwt qwYtIW
Kvinders Winter Nye Coat Warm Loose Overcoat Jacket Lang Casual Fur Trench FdwdqrY
Polstret Bomuld Lang Corduroy Vintercoat Hooded Loose Fur Overcoat Collar Kvinders px7wqgv8

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Outwear Kjole Frakke Dragter Blazer Langjakker Uld Trench Check Chic Plaid vx1tRR
Outwear Shorn Hooded Parka Collar Uld Coat Fur Jacket Kvinders Sz Zip Snow Casual

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Rød Uld Kvinde Lynlås Jakke Tykk Kort Kvinder Farve Frakke Langærmet rSxP1gr

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Frakker By Jill Sort 133403 S Stuart 1TxHfg Pink Frakke Ny Fur Zara Xs Floral Størrelse Jakke Faux ZRqCOx