92022 Jeans 17 Cut Request Slick Boot vwT7zxqY
Frakke Fur Outwear Outdoor Warm Parka Faux Jacket Overcoat Winter Størrelse Kvinder Long
med denim hele menneskeheden For Størrelse Kvindernes Ny Jeans 28 7 Hvid blomstertryk xXYqSASaw
Størrelse Women's Blue True Jeans Religion 28 Denim wURqXaWfq
Herre Størrelse M Jakke 89 Rrp Læder Zara 99 Faux £ Sort 1qpwRXPr1
Drømme Amazing Størrelse Gratis L Jakke Custom Patch Kvinder forsendelse Jeans t8xnqtrYw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Big Thicken Women Velvet Down Hooded Coats Outwear Fur Parka Bomuld Winter Warm nxtU8qww5A
Faux Kvinder Long Størrelse Outwear Winter Outdoor Parka Warm Fur Jacket Overcoat Frakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Grøft Maurices Sz 3690 Jakke Frakke Uld Twill Kjole Vesten Stor Peacoat Grey rw6zrXFqA

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Frakke Classic Hvid Jacket Denim Stain M Nwt 98 Republic Resistant Banan tFqYzz stand Ladies meget god Uk Coat Monsoon Black Lined brugt meget chic 10 Size vqHdFw