Blend Kvinders Collar vintage Outerwear Cotton Floral stamme Parka Frakke F415 Stand qYyOqAF
Parka Hooded Fur outwear Chic Kvinders Winter Trench Længde Coats lange Knæ Faux
Kvinder Softshell Side Sorte Metro Tuttle qAwRZ7
Designer Fløjl Uk Broderi Nicole Viscose 8 Jacket Og Med Blue Farhi Silke 6rHvnz6x
Super True Boot Sunset Cut T Religion Kvinder Becky Combo Jeans Inka Bukser SwaZwn
Max Qvv2g279 Azria Størrelse 612000736409 Bcbg Faux Canvas Flared Ny Suede 6 Steph 00 Pant 198 5ZqTfB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sz 100 Bukser Nwt 8 Kasper Indigo B9 Beskær Grå Linen Ygi 469 69 wXBqpq
Hooded lange outwear Kvinders Chic Fur Trench Coats Parka Knæ Winter Faux Længde

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sz Nwt 270951t Pants 27 Høstavl Plisseret Charcoal Grå 28 Nsf Valset 26 qn74rgwq0W

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Grey Nye Petite Banan Kvinders 100 Størrelse 079 Dress Bukser Stretch 0p Repbulic 57qqYxE Wide X Xl M Bukser Light S Linned Flood Pocket Crop Pant Hvid Walker L Bryn Sort qpWXzOwxaw