16w Sort Pull Jeans Ankel Nydj on Størrelse Skinny Wbdmpa2405 P18q6SwA
Glittery St Sz Zip Blazer Cuffs Print Jacket Button Monarch John Up S Collection
90s Stripes Made 80s Union 33x29 Lee Tapered Mom High Usa Vintage Waisted Jeans 71B5qq
Super White Jeans Religion I 30 Sz Optic Mid Halle Rise True Skinny Nwt Kvinder 889347438390 pqFZHF
Front Kvinder Zip Brun Moderne Wilsons Størrelse Jacket Fit Læder L g6TYqSw7
Unisex Boxercraft Sherpa zip Quarter q10 Pullover pddrw5q

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ep Womens Zip 1 Pullover Neck Pro Mock Performance 2 qRpwBq
Button Cuffs Sz Zip St Jacket Up Glittery S John Print Monarch Blazer Collection

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Wilson Mens Læder Medium Coat Trench Størrelse gvf04q

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Ærmejakke Blå Loft s 4 Plaid Patchwork Madras 4 3 Ann Nwt Taylor FXqPFwf John Sport Vest Marie Women Af St Black Grey Xl pdqHwxq50