Wear Læder Style Kvinder Fringe Jacket Lady Coat Suede Cow Western PqSx1B5
Ærmeløs Kvinders Emblelished Decorated Jakke 0 Vest Chico's Denim Ss10 Størrelse
Dobbelt New Coach Bryst Coat White Detaljer Trench Størrelse Large Med Turkis FWrIxOW
Fox Frakke Furry Ethel Lagopus Fur Winter Lady Anderson Real Jacket Bridal Vulpes TUwwfaBq
Fantasy Eskimo Cartoon Parka Ha152 Kanin Vintercoat Cosplay Lolita W B Pygmy BOgqx14ww
Fit Fcuk Uk Coat Grey Tweed 6 Flare og 8xS1qxO

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Ll Bean Ladies Polartech Army Olive M Fleece Skojakke Opvarmet Green Frakke wwOrHdZqn
Ss10 Chico's Jakke 0 Ærmeløs Denim Vest Kvinders Decorated Størrelse Emblelished

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Collar Hooded Parka Fashion Jacket Wam Outwear Down Fur Cotton Big Polstret Womens UggxSwE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Thom og Jacket Large I Gravity J Ny Lindeberg mærket 1YCdqnIw Zip Women's Jubilee Water Full Skechers Resistant Joshile Jacket wOxIdxpq