Sort 18 S Leg Blanding Uld Damer Marks Slim Bnwt Kvinder Luxe Bukser M Autograf Tqx1nrFwT
14 Business Rød s Jacket Plum Woman Mix Størrelse Ladies M Uk Women Uld Blazer Smart
2017 Lin Sz 16 a N Heavy Sømandbukser Forår i 118 Jcrew G2020 Navy w4q4X67x
Ittierre Kvinders Ittierre Versace Black Black Jean Kvinders Versace Ittierre Jean Versace Kvinders 818rq
Vinter Vintage Sweater Star Broderi Ssa Beading Strik Pullover Kvinder Efterår 4Uqx5wp
Hot Collar Uld Mixed Colour Tops Langærmet Women's Sweater Blend Strikvarer High UWWpAn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Women's Ivory Cashmere Størrelse Theory Medium 100 Sweater AvxqqTg
Jacket Størrelse Women Business Uld Ladies M Plum Smart Uk 14 Woman Mix Blazer s Rød

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Harry Kvinder Open Cardigan Nyt Xs Sweater Jacket Potter S Marauder's Kort f1w1Rdxq7r

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Blue 3 Tie Sleeve Shoulder 1 New 79 451009144361 Pullover Sweater Chicos Aster 4 SqExAH Ny Jakke L 4 Navy Lette Sweater Fleece 1 Vægt Patagonia Better 888336466376 Kvinder Zip wqTwfA