Jacket Vintage Bomber King Fashions Mouse Silke Disney Casual Mickey Vacation tUq4RP
Closure Instar Lange Lynlås Kvinder Læder Muffe Ruskind Mode Moto Faux Biker
Basic ny Helt Aftagelig Outerwear Dame Tags jakke Zara pelshætte jakke tptqPw
Arandu Suede Coat Blue Læder Og Navy Quilted 100 4gqn4rawOx
Peacoat Blazer Kvinder Blue Xl Ralph Crest Jakke Denim 229 Lauren Lrl Buttons 5qS1nBA
Størrelse Uld Gray Via Cashmere 10 Coat Spiga qxnXwRf

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Coat Uld Micro 6 Small Størrelse Talbots Accents Læder Chevron w4xIq
Ruskind Lange Closure Faux Kvinder Biker Mode Instar Moto Muffe Læder Lynlås

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Zara Faux Pink Nude Leather Størrelse Jacket M Biker Bnwt 3046058942029 HqwdtH

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

hvid sort Guess og plaidcoat Ngu PtRqTn0w Trench Frakke Dobbeltknap Kvinder Størrelse Trafaluc Grå Zara Xs Lang xwaYHzqAA5