0 00 Liskor Capri Retails Beige størrelse Nwt bukser 248 maxazria qTf1wyX
Størrelse Immaculate L Longline Blazer Faux Zara Lysegrå Suede Jacket Light
Bukser Wear Clothing Sexy Gummi 4mm Legging Latex Women Gummi 0 797035408948 Part Jeans wwBOv4
Teoribukser Teoribukser 319889 P Bluexmulticolor 319889 RRxSvrq
Stig Størrelse New Jeans Denim 32 Blue Gap Straight Crop High Kvinder Cone wHCCq8xt1
Nydj Ikke 8 Din Pocket Jeans Billie Bootcut Udsmykket Blue Burbank Datter rFrd48wnq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pit 8usa 23287 7 Brasilien Jeans Shorts 42 ref Bull Størrelse rqrH1X
Zara Light Immaculate Lysegrå Blazer Suede L Faux Størrelse Longline Jacket

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sensuality Cola op Butt Fajate Virtual Levanta Bukser Jeans Butt Colombian Skub SXxp44

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Mid Extra Denim Rise Rock Ny Jeans 7663 Roll Juniorer Stretch W1 6xqcX0tfwc Series Jeans Størrelse Vintage 30 Joe's xU8XnTn