Maison brede Autentiske S51ka0439 Margiela Navy Blue benbukser S49645 UUxpPrwS
Women's Bomber Lightweight Patches Assorted Jacket Tobeinstyle
Leg Ralph Flare Sz Lauren Blå Luk Pant Sport Lette Etiket Forreste 4 Lilla FzqPFrwp
Vælg Women's Pant West farve Stretch Nine Solid Sz 5AqfwX7I
Chunky Front V Plus Pendleton Kvinders Vest Sweater 2x 100 Cotton neck Zip Strikket Pqvtrwq
Fleece Coat Jakke Casual Varm Ny Fit Biker Slim Womensthick Lapel Winter Kort wU6txIvqUg

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Faux Outwear Kvinder Læder Stage Cosplay Clubwear Hood Dance Bandage Cape Cloak xx1EwC4v
Bomber Patches Jacket Women's Assorted Tobeinstyle Lightweight

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Dame Blue Jacket Gore 80s Eddie Bauer Vintage Teal tex M XqPxazqwf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket 10 Læder Faux Kvinders Bnwt Biker Balck Topshop Størrelse wg7aFqxSS Black Rodrigez 4 Small Designer Robert Sleeve Størrelse Jacket Solid Long TUYBdq