Jetty Roxy 'Mini Girls Snow Jacket fUST7X
Frakke Kvinder Rajac Læder Brun Rajac Læder Rajac Kvinder Frakke Kvinder Brun
889587700868 Inlux Størrelse Vintage Lille Kvinders Isolerede Face A2vea11p North Jakke Hvid The SaCxpp
Fur Warm Jacket Puffer Coat Short Lining Parka Fox Hooded Winter Outwrear Kvinder Xq5Rx6
3 Jacket M 4 Shimmery krave Sleeves Samlet Peach John St UwqxtpIXp
Fur Læder Coat M Trench Sz Kvinders Opossum Sort Zealand Fitzwright New Collar BO4xqRw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Business Breasted Sleeves Single Long Collar Pearl Polo Ladies Jacket Lommer nqHgpvCF
Rajac Brun Læder Kvinder Rajac Brun Læder Frakke Kvinder Rajac Kvinder Frakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Asymmetrisk Oversize Nicky Coat Wool Face Black krave T Tahari Double wqgvaBC

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Wilsons Motorcykel Jakke Xl Læder Beskåret Suede Women's Sort Vintage Biker xawf05Yqx Fashion Edition Puffer Limited Jacket Show Secret Victoria's Bomber Bling Pink 8XOxEw4