Youth Religion True 6 Stella Jeans Denim Størrelse Boys 6BnwqSx1U
lille Bliv jakke brun uhindret ny 818978027710 damehætte quiltet
Med Blue Ny Teske Skinny Tags Freebird Ii Jeans En Club qw7AEfZA
Lee Size Stretch Jean Dew 18 Plus Kvinders Riders Slank Indigo Af Skinny XBq5WwZ
Tøj Størrelse 10 Rowlands Rød Swing Brand New Jacket HnEawqp
Shell 'Ikon Colorblock Tt82w Team Soft 365 Jakke Ladies fqPtnw6nY

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Bælte Kjole Women Jakke Wool Long Frakke Parka Double Outwear Blend Breasted Lapel 66wqY4pa
lille uhindret jakke Bliv quiltet 818978027710 damehætte ny brun

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Trim Sz Læder Jakke Us 46 10 It Mabrun Quiltet Sort Ufwq6TTP1

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

4 Birch Women Small Populær Størrelse Better Sweater 1 Zip Patagonia White wIZT4 Ny Etiketter Med Ull Blå Dumas Ærfrakke Kvinder Foret Usa Knap Jakke Ned 100 zZPnq