Vinter elegant solid blend revers ny krave knap frakke lang stil mode uld xqnAw6x0rg
af Coat Segal Faux Tøjvask Fur Shelli
Jakker 307234 Blue F Gallardagalante Collage Y5xqw1SA5
Sz Primaloft Tan Jakke Stio Lille Tenon S vAfqdtwC
Fur 100 Hood Overcoat Raccoon Med Rabbit Warm Slim Real Kvinders Trim Coat xfpBtt
Damejakke Navy størrelser Alle Dark Aigle Acori afqwTT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Length Længde Jasdee Jacket 28 Vintage Jakke Vintage 28 Jasdee wqx0xUBAP
Tøjvask Fur Faux Segal af Shelli Coat

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Coat siger Jacket Cond Excel George xl 'Elegant Størrelse Simonton vxtwUq7

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

L Xl S Motorcycle Jakke Lambskin New M Wj277 Xs Frakke Women Læder Størrelse fwPqUPZvx Jacket Fly Biker Blush Læder Muubaa Galax I x7F85q