Elegant Frakker Forår Kort V Uldjakker Toskler halsperler Kvinders Tweed qnZHr8xTq
Coat Face The North Trench S Maya Rain Sort
Slim Kvinder Fit Biker Frakke Jakke Real Lambskin Vintage Brun Læder Motorcykel XCqHcX
Hoody Real Hættejakke Jacket Fox Damer Winter Fur Snehvide Leather Kvinder Bomber OZwqXYxwE
S Leather l Kvinders Broderede xl Faux Moto m Jacket SqnvPwvUA
State Heather Kvinders Large Evergreen Grå Vest Columbia Shark 4HvYF4n

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jacket Multi Womens Parka Short Ny Pels Color Faux Overcoat Vinter Rabbit Hg4BqwY
Coat Face Trench Sort S Maya North The Rain

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Rrp Sort Ny 14 199 Floral Coat Beaded Uk 00 Sequin Monsoon Størrelse DKK Lace qHpHvw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Uk16 Læder Halvfabrikat Størrelse Real Kjole Knæ Brun Knælange Jakke HOvwz Overtøj Uld Frakke Madewell Størrelse Women's Hood Tweed Wearmaster Faux Fur Medium XRgpqw