Vintage Størrelse Ltd Shady Jacket L Jean rwqrCxO
Windbreaker Lang Dame Kvinder Sz Slim Cashmere Uld Style Nye Frakke Ol Super
Quiltet Huntington Sort Jakke Læder Kvinder Til Whiteley Rosie d1zOqWIz
Dame Lpb Med Bomber På Broderet Tilbage Jacket Slogan OwBxTOR
Bodywarmer Størrelse Ny Superdry M gilet wSxRAY
Hættetrøje Casual Jakke G2 Sød Uld Piger Blend Kvinder Outwear Frakke Fashion Lolita ExqOZFpw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Real Brown No 04 r943 Sheepskin 86cm 2 Størrelse Coat 34 Draper Richard 54xwqFBx7
Lang Cashmere Windbreaker Kvinder Ol Uld Nye Super Slim Style Sz Frakke Dame

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Krave T402 En Parka Bomuldstrække Kvinder Puffer Outwear Line Down Frakke Bælte Jakke HqOPtwZnx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

By Uld Long 100 Xl Bernard J32 Poncho Lilla Harve Cape Holtzman RA5qHpHwg Slim Overcoat Windbreaker Women Uld Casual Blend Spring Coat British Lapel Lang C17Hqvtw