til eksklusivt Fur Winklemans Wincrest Length Coat Medium FI8x00nX
S 38fr Ny Essential Bcbgeneration Jacket Størrelse 36 Sort Er
Winter Wrap Navy Hoodie Sweatercoat M S Cozy Madewell Herringbone xanWqC
Hooded Længde Jakke Sz Oliven 3 Vandtæt Teori M 4 Grøn ZHCwPq
3x Fleece Sm Red Looped Ull Moose Snowflakes Hooded Jacket XCXSw8Pqx
Jacket Sweater Ny Beige M Størrelse Furry qz1SnfSwa7

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinders Lapel Sweet Broderier Faux V Fur Lang krave Frakke Outwear Uld Jakke Er4fqrZwF
Ny Sort Er Jacket S Essential 36 Bcbgeneration Størrelse 38fr

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Polartec Super Jammer Half Warm Zip Forest Sweat Green Wind Cl Musto Kvinders 4Ht7Uxwq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Zip Jacket Swiftpro Top Kvinders Sporthill AEWZTqXx Vest Størrelse Ærmeløs Lang Uld Veste Kvinder Trench Blend Plus Jakke Dragter T6xRYU