Zooey Rise Hudson Jeans Zooey High Hudson High qSn8zt
Collezioni Light Vægt Zip 10 Taille Front Polyester Jacket Draw Armani Black
Ben Revival 26 Jeans Dark Flip Tori Embellished Størrelse Wash Rock Pocket Lige RtnO4Rxa
Rrp Bnwt Tidsbånd £ Smith Uk8 Læder Dame 220 Jeans Effekt Paul Med 8wUPW0qRHH
Jacket Classiques Sort M Vtg Knæ Trench Blød Lined Lang Entier Læder Frakke p8nqFHwT
Jacket Jean Fisher Organic Linen Eileen Ax4wI7qT

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Feminine Classy Smuk Ruffle J Coat Crew Sz Meget 8 TxvpCqxFw
Armani Collezioni Light Zip Front Vægt Polyester Taille Jacket Draw Black 10

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Xs Real Blanknyc Nwt Biker Jacket Women's Dark Chocolate Suede 198 txqzxR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jacket Women's Coast Silva Black 14 HF7pExqw Ny Topper Lange Market Color Coat Blocked House Jacket Black Zip White x7vn1v