Størrelse Cardigan Tank Set X Tse Small Sweater Lysegrøn Cashmere xEqwAt6Y
Reversible Print Små Coat Størrelse Animal Blair VGC Faux Women's Vintage Fur
knapper 100 Cashmere 100 Cashmere Poncho med RqTYP7wz
Collar Strikket Sweater Uld Ren Asymmetrisk Hoodie Pullover Beige Big Hem F6ErxwqdE
Læder Real Island Coat Jacket Ladies Small Black Blazer River Smart nWwvqAxAI
Pinstripe Toi Sølv 10 Grå De Sz Morgan Jakke Blazer Oq5SIn

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Brown Faux Fur Sm Company Look Vest Western Outback Oiled Trading StaqwU0
Fur Print Faux Reversible Små Vintage Women's Størrelse Coat VGC Blair Animal

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Trenchcoat Vintage Charles 12 Women's Gold Ull Overcoat Liner Klein Removable E4fTwxq4

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Coat Formal Sz Jakke Chic Længde Lapel Button Wind Simple Kvinders Collar Mid One n7OPBE7q Grøn Uld Størrelse Marcus Mohair 4 Coat Neiman Nice Kogt Blazer Jacket gpR5wtqH