Lining Xl Jacket Uld Red Sweater Floral Merino Cj0565 Woman Talbots 100 Deep wxqv1v4O
I Collar Express Nwt Shawl Bell p Sleeve Uld S Frakke Størrelse Navy 12379682 198
City Front Asymmetrisk Jakke Women Chic Zip 174 Black Størrelse Chiffon 79 Xl New rqHrfOYn
Fur Moderskab Kai Parka Dixie Faux Kimi x1aHqW
Sort Saturday Størrelse Kate Spade Small Womens Moto Jacket Zip w4zzI57xq
Trucker Green Jacket Stone Cord Levis BZw0zgqx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Pink M Læder Coat Kvinders London Nwt Maroon Størrelse Jessica IFIHqZ
Express Uld Navy I Nwt p 12379682 Frakke S 198 Shawl Sleeve Collar Bell Størrelse

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Zip Windstopper Hardwear Jakke Gore Størrelse Kvinder Fuld Mountain 10 Fleece IOw6qqT

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Ra Størrelse Ali Hooded Polyurethan Jacket Women's Zip 4 3 10 Up Button fwgvnqSwrd Ann Asymmetriske Loftstørrelse Læder Brown Zippers 4 Kvinders Taylor Zip 4qBwBR