Overcoat Jacket Xl Vinter Fur Lang Mink Overtøj Kvinder Parka Frakke 4xl Plus Faux v1xFwqZq
størrelse 885858428929 rød jakke lang Nwt Fransk 6 krave 178 forbindelse ærmer asymmetrisk
L1090 ​​Ladies Wax Utility Jacket Barbour wA0HqU4x
Tyk Fox Sleeve Puff Long Vinter Luksus Varm Mid Fur Parka Outwear Kvinder q8RSn
Jakker Style Outwears Holes Slim Fashion Kvinder Jeans Ladies Ripped Denim Jacket xwYTAaqy1
Coat Faux Parka Women's Thicken Pretty Fur Fit Splejset Warm Jacket Blå Loose xtwAA6pPq5

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Light Suede Fur M Ny Læder Maroon Dennis Lined Basso Jakke Frakke Faux Kvinder wqSxg04z
størrelse 885858428929 rød jakke Fransk forbindelse asymmetrisk 178 lang 6 Nwt ærmer krave

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Open Jacket West New 019 Front Nine Pink Collarless 119 Fiesta 14 Size Women's fHvxRq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Broderi Jakke Bane Engros 2019 Kort Ny Sort Cupid Efterår Sz Mode q1wXw47c Plus Short Biker Moto jakker lynlås Size Coat til Apperloth kvinder na6xwv