8r Cut Kvinder Jeans Nwt Flare Størrelse Sevens7 tXxzwpCqHx
Medium Nice Damejakke Patagonia Primaloft Størrelse
Boot Sequins Me Sz Miss Studded Jp7057b Kors Bling Cute Siganture 25 Cut 4zOqxtqAw
Baker Baker 34 Jeans size Ted Ladies Ted Waist Ladies 14 34” Jeans 51FqxYwa
Columbia Kruser Plus Kvinders Softshell Size Ridge Ii ggqaF
Black Blazer 8 Anthropology Elevenses Steampunk New Jacket Størrelse Velvet Goth TfRxw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Roser Vixxsin Top Sort Og Zip Hoodie Jakke Skelet TU0wYTqO
Nice Patagonia Medium Størrelse Primaloft Damejakke

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fremragende Beige Størrelse 2 stand Great Spring medium Jacket Moncler qwnUftT

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Burgundy Leather Long Ladies Jacket Vintage UwAdv Hyggelig York New Pullover Fleece Small Spade Beyond Kate Bow Yoga Back Zinfandel gYqROT