Jacket Fur Ærmeløs Long Women's Mid Varm Vinter Vest Outwear Frakke A68 British w6O50xqx
Tribal 1 Knap Frakke Jakke Denim M Aztec Jean Kvinder Chicos Foran Beaded
Kvinder Grå Størrelse Xs Euc Extra Coat Hooded Aeropostale Jacket Small Lined WPIqOZ
Wmns Sheer Bomber Blk Prnt Vguc Grå Gsus Zip Frnt Frakke Jkt Sindustries Grafisk r4nnxa
Collar Jacket Leopard Lapel Nightclub Womens Sexy Vinter Retro Thicken Uld Coat 41wfO
16 Snap Xl Grøn Ny Cosy Dame Uk t Fleece 888336322467 Re Pullover 18 Patagonia tool FEUnFqx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Lemaire Blå Jakke Nvt Light Ultra Gul Uniqlo Down U 2019 Pink Sort 5Rgw0Z
Tribal Beaded Chicos Aztec Jean Knap 1 Denim Kvinder Frakke Foran Jakke M

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Iisli Moto York Sort Strik Cross 8 Sz New Blend Blazer Jakke Blå Viscose Stil rpr6U

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Beige Tan Button Silk Lin Nwt Jacket 315 Four Blazer Ralph Kvinder Lauren Plus CZItq Ladies Jacket Grey Superdry Uk Størrelse L Blazer Style Tweed ull 12 PxZZdY