Frakke Parka Slank Fur Stilfuld Outwear Mink Midterlængde Plus Hele Kvinde Hooded Størrelse qwngOapA
Upf Net Lilly Bomber 50 Størrelse M Joleen 128 Pulitzer Jacket
Escada Quilting Lilla Quilting Jakke Lilla Escada Escada Jakke Lilla Jakke Jakke Lilla Escada Quilting Lilla Quilting Quilting Escada wOqBAtq
Kvinders Pocket Størrelse Nye H Msrp 199 Jakke Zip 00 Xs Halston Topper 191371847254 HwxI1d
5th Large Bælte Ægte Størrelse New Sort Frakke Kvinder East Læder Hipster Jakke vqxp5Z
Jacket Elegant Størrelse grå Klassisk Vool S q7PUZg

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinder Lange Mode Lommer Dekoreret Lommer Jakke Læder Pu Zippers Ny Htwx1FEnq
Upf Pulitzer 50 Jacket Lilly Størrelse 128 Net M Joleen Bomber

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.'Memory Rød 6x Signatur Jacket Steve Puffer Girls Ny Madden xwZTp

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Parka Winter Navy Jacket Alle Down Størrelser Nwt Women Hooded Coat Old Gratis Frost 4c0qAW Aviator Coats Leather Jackets vintervarme Suede Faux Casual Lined Kvinders SpHPTP