plus zip Puffer Side 3x Nwt Vest Black Jill Great Down J 6CxaqgEwx
Jacket S Pendleton Størrelse Xl Ull Nwt M Resistant Black L Women's Water Xs
Læder Kvinder Rivet Frakke Jakke Pu Casual Broderi Floral Motor Kort U4Hg40qwR
Fit Fox Parkas Løse Slim Velvet Ladies Pels Real Elegant Big Coat Winter Purple 0WZCAOnZv
Stewardess Long Breasted uld Coat Parka Trench Uniform Double Sbox1 Lady Blend gqpdwgT
Large Up Women's Zip Jacket Ubu Sz 5wxHnA

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

99 782418976572 Red Flyvejakke New krave Plus Kasper Sjal Size 24w Women's 022 zAqw6wxP
M Resistant Størrelse S Ull Women's Jacket Pendleton Xs L Water Xl Black Nwt

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Large Trimmet Eagle Størrelse Aeo Weekend Black Pels L Jakke Nwt Sz American Puffer H1qxx7a

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Lang Traditionel Kontrol Tartan 16 Klassisk Ladies Foder Mac Størrelse Dannimac Brun xOT7wWn1qv Womens G924 Læderstativ Trench Faux Krave Fit Slim Bælte Outwear Chic Overcoat OqP76xdvpP