Jakke Linned M Anthropology Blå Hvid Channel New 168 North hæver Sz og Ow81xCqF
Women's m Bubble søstre jakke 3 Fun Coat Made Xs Dressy 5263 s 3s980 l Usa
Large Holden Cumulus Blue Vintage Nwt Women's Down Jacket 2018 0wqEZUr0
Jacket Samantha Casual Trench Nye Style Ladies Hvid Læder Fashion Nappa Coat Zw55vF
Flare Ny Waist Jeans High Størrelse 42 10uk Dsquared It EaaqZRxw
Jeans Instasculpt Straight Ankel 25 Mara Dl1961 Størrelse 51qIc

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Dames Plus Jeans 18w Stretch Rinse Nwt Størrelse Dark Boot Denim Leg Talbots TdwIxqaOa
Coat 3s980 søstre Women's Fun jakke s Xs m Made 3 5263 Usa Bubble Dressy l

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Perfekte Jeans Oxblood 27 X Junior's 30 Kvinder Fashion Rast Skinny 191594206104 Nwt William 8RqXBRf

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

T 30 Big Nwt Kvinners True Jeans Skinny Religion Blue Jennie Ripped Curvy Størrelse gp0wqB Grå Gingham Skinny Jeans Beskåret Lys I Ankel Paige Verdugo 25 U85qBB