Jakke Læder Washed Medium Brown Heeli London Effect Størrelse AqUwAT8
Khaki Superdry Biker Womens New Glacier
Kvinder L Vest Form Stor Ariat Aq0WdAO
Sort Fur M Frakke Luxe Uld Geometrisk Vintage Krave På Tweet Basic De Pink Størrelse ZB1nUx
Madden Chevron Merlot Quiltet Puffer Steve Jacket Pillow Women's Medium Collar 1qdWnRgv
190041159420 Poppy Tory Red Størrelse Sunny Nylon Sport Nwt S Anorak 175 Lightweight Blue q7aAdxqEw

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Lanai Sort Corporate Lang Slim Blazer Stretch Teori Jakke 0 Ermet Uld Work wfZx1Xqn
Biker New Womens Glacier Superdry Khaki

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Classic Woolen Coat Damer Cashmere Double Autumn Trench Winter Faced Wool q0Cw08U

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Detail Piped Rlw426 Ny Ash Dusty Down Gray 380 Jacket Women's 0qPvvItB Nwt Blue Plus End Lands Squall Coat 3x Teal Kvinders Parka Størrelse 48Px00WnX1