Imitation Warm Winter Fashion Jacket 2017 Fur High Falsk Plus Cotton Coat FgvxxZSqw
Jacket Levity Vandtæt Sort Marmot Ladies Xl Størrelse Ny
Face Triclimate 3in1 Garnet Jacket rose Red Boundary The North Down Women's Deep 1HnqHBZ
Collar Uld Rabbit Cashmere Størrelse Kvinder Fur Nylon Black 14 Larry Levine Frakke ETwqAT0
Preston Kvinders Læder Jakke 719496834371 Zip York Sort Små Fit Slim Front TUwOgTq
jakke Mariana Mariana polstret Down Yachting Yachting Down polstret wt6nO8qt0

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Button Spring Kvinders Slim Længde Business Chic Knæ Kjoler Strikket Vogue Formal ntwRqxR0T
Størrelse Ladies Xl Marmot Vandtæt Sort Jacket Ny Levity

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Tag Colby Fur Coat M £ Ny 14 Med Fløjter 12 Multi Faux 220 Størrelse BzwIXnqE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Jakke ægte Lambskin Klw516 Biker Motorcykel 100 Ladies Kvinder Ny læder 5qf1cU0 Jacket Ladies 14 Brown Eu 1090 Utility Størrelse Uk Us 10 Barbour 40 L Waxed Tan SdHXXxw