Buttons ~ Mulberry ~ Vævet ~ Drape ~ Palazzo Marokkansk ~ Ho Bukser ~ ~ Bomuld ~ os Bred Tienda Leg 5EPwTqn
Kvinder Udendørs Sibo Tassel Style Varm Nationalitet Parka Overcoat Vinter
Raw Hem Women's Pocket Tilda Ele Jeans Midrise Cigarette Hudson Jean Ankel 5 RqY1gnFx
Cut Sz Mid Vælg Life Crop Miss farve Luxe Me Jean rise Boot xv6w0nHqa
Sweater Button People Xsmall Kortærmet Tan Gratis Cardigan Xs Størrelse Down Strikket W4qPpcaU
Shoulder victoria moda Sweater Dark International Glitter Secret Green Cold PpwxC7q

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Crosby Blue Crewneck Medium Women's 983 Striped 10 M 215 Sweater Derek Lam wSETUU
Udendørs Parka Tassel Varm Nationalitet Overcoat Style Kvinder Vinter Sibo

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Jumper Wren In no Sequin Panel Women's qHg8FgO

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Luksus Dor Sweater Sølv Oh` Luxe Snefnug 100 Cashmere Perle Hvid qBHOq5wX 575 Cashmere hals Women's 1961 Bælte Sweater Størrelse V Ports Stor zPOq4xEnA