Moto Max Edition Størrelse Nwot Faux Læder Xl Black Jacket OqCIw6q
Women front 1x Kasper Strikket Plus Størrelse Black Hook 572 Jakke Topper New 99
Sequined Shiny Jacket Frakke Ny Party Sz Club Blazer Parka Slank Damemode qwxnYfRn1
Neck Blend F22 Jacket Outwear Kvinders Casual Piger Silke Baseball Frakke Satin Round qWXRnO
Denim Nydj Jeans Tuck Bukser Capri De Lift Lige Hvide 44 Dame Beskåret 0w0ZqR
Bone And Størrelse Blue 27 Dre Rag Jeans Kvinders E5fq1xRwq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sort Brand Jeans Skinny 175 J Rrp 620o222 W25 Women's Coat Bcf72 I Quartz UqHxfRY
572 front Strikket Hook 99 1x Kasper Jakke Topper New Størrelse Black Plus Women

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Slim 818 J I Bootcut Mid Veruca Sz Jeans 25 Woman New Rise Mørkeblå Brand x4atqxR

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Roxanne hele For 7 Størrelse 842902153381 24 menneskeheden Beskær Jeans CI5gw5q Magic Twilight In 28 Insider Størrelse Beskær Jean Moder AX46q4