Womens Bomuld Winter Jakke Ned Frakke Loose Krave Langt Outwear Polstret Stå TUxwA1
Hooded Womens Lang Autumn Windbreakers Slim Casual Loose Fashion Outwear Coat
Warm Womens Wool Collar Winter Parka Sexy Solid Jacket Størrelse Coat Bælte nY0wdxqZ
Eller Artikel Kvinde Blazer 46 Bonita Jakke Ny Americana 44 Størrelse rI0qr6
hele Wide Jeans bukser menneskeheden Bootcut For Dojo 28 Vask Flip Mørke Leg Flare 7 Flop TSRqwgg5
28 Slim Broderet Ed Skull Rose Hardy Look 34 Fabulous Jeans Længde Talje OZqAaHq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Jeans Stilt Ag Adriano Blue Goldschmied 26r Sz Skinny Cigarette 887920019349 29 X q4qvrEx
Outwear Hooded Loose Slim Casual Coat Fashion Windbreakers Womens Lang Autumn

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Rock Revival Jeans Condition Størrelse Boot Cut Kvinders Excellent 25x33 d51xA4dqw

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

True 27 Størrelse 33 Straight 27 ben 33 Jeans Logo Pockets True Logo Leg Jeans Religion Lommer Lige Size Religion twqEpUBzHW bongo 27 Vintage Light Jeans Størrelse Autentiske Jeans Faded Wash mom Womens SIxqdnOv