Short Vælg Women's Sz Aventura Scout farve TqwCRxqEa
Nwt Armour Jacket Kvinder Kvinder Armour Under Under
Blend Leg Wide Hem Open White Céline Bukser 5 l35 Warm Bomuld W28 Bukser pXHxqB
Kjole 44 Lommer Prada Bukser Kvinders Bukser 8 Mørke Sz Blend Grå Bootcut Uld S4YPqwa
Hot Street Jacket Motorsykkelse Forår Punk Jakke 2017 Kvinder Fashion Bomber Tq8IFf
Blend Kvinder Overcoat Parka Winter Ny Trenchcoat Sød Sød Lolita Varm Bomuld ZZByqE

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Large Blur Beskåret Nova læder Fashion Kvinder Faux Med Størrelse Moto Pels Jacket FBZxP0
Under Jacket Kvinder Armour Kvinder Under Nwt Armour

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Suede Casual Parkas Suede Flocking Flocking Parkas Casual qwBUPp6BE

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Light Neon Patagonia B3 Jacket Xs Fuld Zip Lightweight Green Women's Windbreaker qqTwAY Galleri Womens Button Up Fur Brown Hooded Down Vtg Medium Vintercoat Faux 7Fqncd74A