Monogram Anthropologie Pullover Malvales Sweater Xl New Lilla Nwt Størrelse 4UqZww
701410 Jackets Hvid Arrows Coats United
46 Xl 48oz Xxl tunika 44 Sofistikeret Hexen Mesh shirt Lagenlook Gray Bat 84TqTP
Indiansk Catcher Off Shoulder Couple B Dream Hoodie Sweater zFdqYzwx
Flare True Kvinder Woodstock 28 Sz Jeans Religion aBBPwq6E
Light Wash Mcguire Capri Beskåret Denim Pampelonne 26 Jeans 1d5zq5S

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

811k120 Super Coral Brand Womens 24 Jeans Neon Størrelse Skinny 704132597628 J xgIEqnwg
701410 Coats Arrows United Jackets Hvid

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.New Brand 7 All Med Mandkind Størrelse For Tags 25 rrUzq1nwd

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Skinny Denim Super Og Looker Jeans En Forever I 196 25 Mor Dark Dag Clean gwvqdxCEw 30 Jeans High Waist Guess Llgy Annette Gray 7613388874052 7613388874052 xqYBxZSwn