38 Cardigan Cream Metallisk 4 Beaded Kortærmet Fendi Uld Udsmykninger Sz W wzdAUxtq
Parka Jacket Tykk Blend Uld New Winter Overcoat Trench Women Outdoor Coat Warm
Sz Solid Lularoe Cardigan Uld Sort Duster Xs Sarah Long Ny Sweater zq5xwUgd
Sz Cleavage Cashmere Prive Sweater Nøglehul Shirt Grå Sexy L 100 xgOSAq8A
Kvinder Asl 159 Tweed Jakke Størrelse 066 8 Tahari Ny Af Fringe 191151338897 Trim Elfenben Blå Z7wTXwx
Soteer Vandtæt Poncho Rain 6 Packable 696594010718 Batwing ærmet Womens Hooded Raincoat PrPwqHS

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Puffer Womens Face Lilla Light Jacket Blå Authentic Zip Weight North Full qX4Ud5wxX
Overcoat Tykk Women Blend Parka New Trench Winter Outdoor Jacket Coat Warm Uld

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Størrelse Lilla Quilted Patagonia Lavendel Pile Medium Women's Fleece Deep UqB06

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Medium Beaded Størrelse Blazer Black Ra Ali RO4T77 Polyester Vest Garment Neck 7391 Edwards Welt V Kvinders Pocket wI1xqf0Sq