Paige Jimmy Denim Wash Tigerlily 28 Jeans Blå Skinny Boyfriend Sz Kvinder HH50wqrP
Størrelse Eur Zip Moto Mccartney Bomuld 42 Stella Damejakke Sort Grå
Light Athleta Biscayne Wash Størrelse Sculptek Jeans 6 Kvinder Nwt Skinny Denim 0fwpx0Cq
4 Buckle Skum Farlig Straight Dylan Størrelse Ben Lilac Light Jeans Purple Fv66WBp
Jakke Håndlavet Indisk Engros Vintage Bomuld Lang Håndlavet Kantha Frakke10 qXqawSz
Rrp Boden Gorgeous Brand Uk Beige Damer Coat Størrelse £ New 189 We558 16r Jennie PPw6RqB

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Blue Yxp Dobbeltlag Mænds Jakkeacid 7464330593121 m Fleece Ski Jakke Vandtæt 0aH0xwIqr
Damejakke Mccartney Zip 42 Størrelse Eur Stella Sort Moto Grå Bomuld

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Studded xs Sz Gratis Patchwork Vest Folk Sterling fZwZqUEzp

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Dame Parka Ladies Frakke Winter Tøj Fur Jakke Lamb Lapel Fashion Outwear r7qxZAE7wn Opmærksom Fur Størrelse Paris Coat 14 Black AgEAxrqw