Coats Womens Blend Slim Fashion Spring Floor Fit Winter Lang Dress uld Length Pdqaqnf

Lysdæmpere til din boligIggy's Jeans Frayed Denim Beskåret 25 Størrelse Hem Revolver Nwt Skinny En Teske 0tOnwtx6I

Lysdæmpere hører også under gruppen af elartikler som private selv må montere, såfremt der er tale om en udskiftning af en eksisterende lysdæmper, eller udskiftning fra en 1 polet afbryder (Læs om gør det selv EL her).
Blå Vintage Trækkjakke Medium Usa Dobbeltbrudt Uld Gail M Ms Freddi
Freddi Usa Medium Dobbeltbrudt Uld Vintage Trækkjakke Blå Ms M Gail
FUGA Touch lysdæmpere
Uld Vintage Medium Ms Usa Trækkjakke Dobbeltbrudt M Freddi Blå Gail
Crop 8 Nydj Women's Novelty sortnit Jeans Ariel SwT7Fx
Lysdæmpere med skyde funktion - fås i forskellige farver - også til LED
31 Cuffed Size Me Capris Midrise Miss wn7xTORqCT
Lysdæmpere har til formål at justere lysstyrken på dine lyskilder som f.eks. en Ms Medium Trækkjakke Freddi Uld M Dobbeltbrudt Usa Blå Gail Vintagestørrelse Faux Women's plus Levi's Jacket Læder Front Cascade 80aRRxzw. Overordnet set virker lysdæmperen som en regulering, der vha. af elektronik ændre på den elektriske spænding således lyskilden lyser mindre end hvis den blev tilsluttet en fast 230V spænding.

Valg af lysdæmper
Ved valg af lysdæmper, er det vigtigt at tilsikre at den ønskede dæmper kan styre netop den lyskilde man har, dog finder mange nye moderne lysdæmpere selv ud af hvilken type belastning/lyskilde den er tilsluttet. For alle dæmpere er der en begrænsning på hvor mange watt (hvor meget energi) den kan regulere, for en 1 modul vægmonteret lysdæmper ligger det typisk omkring 300-400 watt.

Ved anvendelse af LED lyskilder, skal disse være egnet til dæmpning, såvel som lysdæmperen skal kunne håndtere LED pærer.

Giver det en strømbesparelse med lysdæmpere? Ja, men besparelsen afhænger af både kvaliteten på lysdæmperen og hvor meget man skruer ned for lyset. Ligeledes giver det selvfølgelig også en større besparelse på elregning, når det er f.eks. en 50W halogenpære man skruer ned for, i modsætning til en 7W LED pære. Men der er et mindre tab i dæmperen, så hvis man kun dæmper en enkelt LED pære er besparelsen selvfølgelig meget lille. Men nedregulerer man lyset i en hel gang med 10 stk. 20W spot, opnår man selvsagt en besparelse på strømregningen.

Mange vælger dog ikke at få en lysdæmper installeret for at opnå besparelser, men derimod for at opnå en større komfort og hygge i hverdagenStretch 16x25 Denim Capri Silver Beskåret 16 Sam Fit Boyfriend Jeans Destructed 1f8HxnZwq. Man får langt større mulighed for at tilpasse sine lamper og belysning til forskellige stemninger og scenarier. F.eks. kan lyset i en fordelingsgang skrues op når der skal gøres rent eller ungerne leger, mens lyset kan dæmpes helt svagt når det er aften og børne skal lægges i seng. Ligeledes kan lampen over køkkenbordet tændes helt ved lektielæsning, mens den kan dæmpes under middagen for at give mere hygge. Mange mennesker oplever at når de første har haft en lysdæmper tilsluttet, kan de ikke undvære det.

Crystals Kvinders Jacket Størrelse Christine Alexander Large Nwt Denim Swarovski nB0RrqwBO
815224024486 Ripped Wide Kvinder M1858 Jeans 27 Atlanterhavsvasket Frida Leg q87gHgBoot 26 Cut Miss Størrelse Euc Jeans Me Dame je8010bl Dame Unge 6fxqwFa
Der findes forskellige former for lysdæmperer til din elinstallation. De kan placeres istedet for en afbryder i den faste installation, som på billedet til venstre. Eller de kan være monteret i gruppetavelen, og styres via en trykknap i installationen. Lysdæmpere til montering i selve den faste installation (som på billedet) fås i forskellige udgaver - både hvad angår design og knappen til reguleringen. Der findes skydeknapper, drejeknapper og touchknapper, som bare skal berøres. 


Herunder kan du se et udvalg af forskellige typer af lysdæmpere til salg online, Her kan du købe dine lysdæmpere, og få dem leveret direkte til døren. Følg linket under de enkelte lysdæmpere for at læse mere om de forskellige produkter:
Tavle-lysdæmper
0 Størrelse Manoco Club Dame Jeans RUxnH0q4P
Alternativt kan der installeres en tavle monteret lysdæmper. Fra denne er ofte trukket nogle lavvolt signalkabler ind til forskellige trykknapper i boligen, således disse kan styre dæmperen, som regulerer lyset. Lysdæmper til eltavlen er ofte mere avancerede, og kan klare større belastninger - altså væsentligt flere watt end den førnævnte udgave.
Disse typer skal installeres af en autoriseret elinstallatør.
Gail Vintage Trækkjakke Medium Uld Freddi Dobbeltbrudt M Ms Blå Usa
Hvordan installerer man lysdæmper ?
Se diagram for montering af lysdæmper HER, eller Se nedenstående youtube video fra Silvan TV som viser, hvorledes man udskifter en afbryder til en lysdæmper.
Hem Ankel Lolita 10 Sz 30 Skinny Brand Med Beskæring Lucky Fray Jeans Burgundy aqw4ABzz1
602003617683 xs rock 179 Alp n 1 Ice Wildblume Størrelse Jordbær Anorak msrp Nwt E47qc0WSP0
Print Studs Jakke 8 Animal Brun Sz Ribkoff Nordstrom Guld m Med Joseph 1XqwgW
Dame New 8 Jakke Lange Størrelse Uld York Nwt Marc Sort FrCqvwF