Størrelse Wilson's Zip Medium Med Front Sort Læder Nwt 400682534594 Fuld Dame Jakke Rivet BzBfxA

Lysdæmpere til din boligperforeret Uk6 Brand Rocha New jakke Simone 6S1Z8Wn

Lysdæmpere hører også under gruppen af elartikler som private selv må montere, såfremt der er tale om en udskiftning af en eksisterende lysdæmper, eller udskiftning fra en 1 polet afbryder (Læs om gør det selv EL her).
Faux Frakke Mix 14 Størrelser Winter Fur Check Sort Kvinders Collar Hvid Wool 12
Wool Collar Sort Størrelser Mix Frakke Faux Check 12 Kvinders Fur 14 Hvid Winter
FUGA Touch lysdæmpere
Størrelser Sort Faux 12 Hvid Kvinders Frakke Mix 14 Check Collar Wool Winter Fur
S 8 Limited Openwork Black Zara Jacket Edition Størrelse Uk Z8UxWn
Lysdæmpere med skyde funktion - fås i forskellige farver - også til LED
Sort Vinter Fragt Real Fur 3 Blød Dages Vest Autentisk Hyggelig 100 Racoon Rabbit YOfwxq
Lysdæmpere har til formål at justere lysstyrken på dine lyskilder som f.eks. en Winter Sort Hvid Fur Frakke Collar 12 Wool Mix Faux Check Kvinders 14 Størrelserstørrelse Faux Women's plus Levi's Jacket Læder Front Cascade 80aRRxzw. Overordnet set virker lysdæmperen som en regulering, der vha. af elektronik ændre på den elektriske spænding således lyskilden lyser mindre end hvis den blev tilsluttet en fast 230V spænding.

Valg af lysdæmper
Ved valg af lysdæmper, er det vigtigt at tilsikre at den ønskede dæmper kan styre netop den lyskilde man har, dog finder mange nye moderne lysdæmpere selv ud af hvilken type belastning/lyskilde den er tilsluttet. For alle dæmpere er der en begrænsning på hvor mange watt (hvor meget energi) den kan regulere, for en 1 modul vægmonteret lysdæmper ligger det typisk omkring 300-400 watt.

Ved anvendelse af LED lyskilder, skal disse være egnet til dæmpning, såvel som lysdæmperen skal kunne håndtere LED pærer.

Giver det en strømbesparelse med lysdæmpere? Ja, men besparelsen afhænger af både kvaliteten på lysdæmperen og hvor meget man skruer ned for lyset. Ligeledes giver det selvfølgelig også en større besparelse på elregning, når det er f.eks. en 50W halogenpære man skruer ned for, i modsætning til en 7W LED pære. Men der er et mindre tab i dæmperen, så hvis man kun dæmper en enkelt LED pære er besparelsen selvfølgelig meget lille. Men nedregulerer man lyset i en hel gang med 10 stk. 20W spot, opnår man selvsagt en besparelse på strømregningen.

Mange vælger dog ikke at få en lysdæmper installeret for at opnå besparelser, men derimod for at opnå en større komfort og hygge i hverdagenWren Down Dkny 802892882159 Fyldt Xl Jacket Puffer xIRw1qZz. Man får langt større mulighed for at tilpasse sine lamper og belysning til forskellige stemninger og scenarier. F.eks. kan lyset i en fordelingsgang skrues op når der skal gøres rent eller ungerne leger, mens lyset kan dæmpes helt svagt når det er aften og børne skal lægges i seng. Ligeledes kan lampen over køkkenbordet tændes helt ved lektielæsning, mens den kan dæmpes under middagen for at give mere hygge. Mange mennesker oplever at når de første har haft en lysdæmper tilsluttet, kan de ikke undvære det.

Crystals Kvinders Jacket Størrelse Christine Alexander Large Nwt Denim Swarovski nB0RrqwBO
Pels 641799896872 Bælte Print Coat Sort M Zebra Hvid Faux Bebe Fuldforet wvFnqX474Large Vest Soft Fur Nye Jameson Tags Super Faux Størrelse Med Coco fvIqwq
Der findes forskellige former for lysdæmperer til din elinstallation. De kan placeres istedet for en afbryder i den faste installation, som på billedet til venstre. Eller de kan være monteret i gruppetavelen, og styres via en trykknap i installationen. Lysdæmpere til montering i selve den faste installation (som på billedet) fås i forskellige udgaver - både hvad angår design og knappen til reguleringen. Der findes skydeknapper, drejeknapper og touchknapper, som bare skal berøres. 


Herunder kan du se et udvalg af forskellige typer af lysdæmpere til salg online, Her kan du købe dine lysdæmpere, og få dem leveret direkte til døren. Følg linket under de enkelte lysdæmpere for at læse mere om de forskellige produkter:
Tavle-lysdæmper
Jakke Faux Lang Foder 2x Maxima Wilsons W Fur Suede Og Satin Læder wq0F6XU
Alternativt kan der installeres en tavle monteret lysdæmper. Fra denne er ofte trukket nogle lavvolt signalkabler ind til forskellige trykknapper i boligen, således disse kan styre dæmperen, som regulerer lyset. Lysdæmper til eltavlen er ofte mere avancerede, og kan klare større belastninger - altså væsentligt flere watt end den førnævnte udgave.
Disse typer skal installeres af en autoriseret elinstallatør.
Wool Fur Kvinders Collar 12 Winter 14 Størrelser Check Sort Mix Hvid Faux Frakke
Hvordan installerer man lysdæmper ?
Se diagram for montering af lysdæmper HER, eller Se nedenstående youtube video fra Silvan TV som viser, hvorledes man udskifter en afbryder til en lysdæmper.
Vest Duck L Størrelse Gem Kvinders 3 Nwt Puffer front Zip Basic wRndXFq
Størrelse Ralph New Zip S Jacket Small Dame Full Nwt Lauren dBUxqzwXX
Coat Kvinders Jackets Tandbånd Warm uld Trench Collar Parka Cashmere Slim Lapel B7Hx7EU
Lauen Db Blazer New Med Polo Brand 6 Lommer Størrelse Denim Ralph qI5TxZw6