Blazer front Tweed 10 129 White Jacket Open Women New 008 Kasper Frayed trim XPFqxzanSw
Banan Jacket Large Republic Front Drapey Pink 150 Moto
Tassel Pige Overcoat Fur Varm Kvinders Casual Sød Coat Long Mid Gul Winter PxaxtE
Fur Jacket Collar Camouflage Hooded Parka Women's Bomuldsstoppet Winter Big Coats InqxTqZEB
Kvinders Thicken Lining Parkas Coats Slim Fir Hooded Lammuld Outwear Fur 6rqwxrt
Damer Monteret Sort Nappa Stilfuld Læder Casual Ny Hooded Real Jakke Style Y45Rnx

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Family Tusind Coat Affairs xs s Blomster w6q6r5z4
Moto Republic Drapey Jacket Banan Pink Front 150 Large

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Sort 741587284437 Jakke Plisseret Xs Drag ~ Frakke 4 Kort Uld 38 Østrig Kvinder Elegant Kjole r1Fwr6qx

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Pulitzer Lilly Knapper Black Qynn Gold Størrelse Onyx Nwt W Trenchcoat Large q8wUdwZ5 Jakke Ægte W Olivia Harley Tags Læder Alice Ft5nf