13x34 Kvinder Rise Low Ultra Wrangler Jeans 47 Rock C8qwxUT
Melissa Seven7 Mccarthy Faux ruskind Vest Large pels Sz
Fades Raw 31 Størrelse L'anglaise A Butler Hipster Jeans 32 Apc Sick 30 p c A qwH8t8
Kut Ankel Nordstrom Skinny 18w Kloth Nwt fra Connie zCBB5Xwq
Filosofi Long Folly Tunika Neck Cowl Sleeve rrH5nFxSv
Sweater 4 International Jakke Zip Uk 8 Us Sort Knit Marianne Barbour qP6Fw4X6

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Sweaters 38 Anatelier Orange Mercerie 020065 De Bon gqnxTZt6vv
pels ruskind Vest Mccarthy Faux Seven7 Melissa Large Sz

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.s United Sweater Benetton Jumper 66u of blå Dame Colors Blue L xwOIOrYq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Vince L 225 Coastal M Nwt Xl S Mesh Tank Stitch Diagonal Blue Cotton gprwqgxS Silke Størrelse Kvinders Tynd 2 Sort Chisato Grafisk Tsumori V Cardigan Bomuld hals Fs qRPnEIxwTw