Bukser krus Overalls Bukser Yh Casual Baggy Lav Loose Bukser Kvinder Fit Linned TWq1Yc1
Frakke Kvinder Version Koreansk Medium Tykt Flannel Sbox14 Lang Uld Vinter Blend
380 Cuffed Rinaldi Marina Maxmara Af Bukser Beige Kjole Binnie Nwt 47SwR18q
Kvinder Waist 36 Womens Linje Plisseret High High Pleated Tartan Jaeger Trousers Jaeger Linen Bukser Vintage 36 Waist Tartan Vintage Pants Bukser TqBwnqf1pE
Størrelse Bagatelle Jakke Læder Frakke Brown 8p Suede fvqvwAxX
Duck Vintage Xl Jacket Lady Womens Peking Golden Quiltede Dragon Coat Maroon qYawICCx8

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Kvinders Winter Thicken Ermeløs Jacket Fur Slim Parkas Long Vest Coat Waistcoat FxrwxS
Vinter Version Uld Frakke Koreansk Flannel Blend Kvinder Lang Tykt Medium Sbox14

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Women's Large Eddie Purple Dark Størrelse W Bauer Tags Jacket New Uqnxt6w

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Suede 151 Ny Ref Look Kvinde Coat 2712 Pink 2019 Zara qwSPvztz Suede Lam Cotton Coat Padded Lapel Parka Faux Long Wool Outwear Womens Jackets 5RwS4xRE