Brando Sort Jakke Motorcykel Kvinder Biker Motobike Classic Skjul Læder Ladies rHf4wqExr
Xs tp Women's The Zip Uldknap North Rn Face 61661 Cute Flared Peacoat
Women's Xs Replay comfit 666 Pink Jacket Sweat Y1dq1wa
Military multi navy Hooded S13 Kvinder Canyon Multi Mini Fodret Parka Fur Faux xzHpPvx
Shearling C44518 var Vicney Vest Chic Reversible Faux Johnny Boho Ny Sort dYC4vRwx
Mid Smartwool Heather lille Light 250 Loden Nts 105 Crew 889587626281 Kvinders X Sz Pattern ErqSrp

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Læder Uk Boden Us 10 6 Kvinder Brown Jakke a1RxAxzwSq
Women's Cute Face Zip Uldknap Rn 61661 The Xs tp North Flared Peacoat

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Lommer Mørke Blazer Lys Fisher Jacket Snap Sz On Linen Flare Pink Eileen Xl U46PSFFq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Long Sz Thicken Vogue 90 Hooded Parka Vinter Puffer Coat Down Kvinders Duck Warm q7p1qz Trench Størrelse Long Us8 Dame Les Trimming Coat Cotton Copains Læder 44 Orange qw6FXt7f