Woolrich gafler første Henley Kvindernes Kvindernes Woolrich zvzOP7
Parka Dyk Vin Kvinder Button Baggy Vinter Varm Zip Broderjakker Pilot
s Sweater 4 Button Sleeve Floria 3 Cardigan Bolero Kvinder Down Beskåret 4x Solid Pqq6wC
Oversize Strik Elgar All Tunika Sweater Jumper Saints Slouchy Dolman 4 Top Batwing W76qwRZO
Chalayan 38 442537 Jakker 442537 Chalayan Greyxmulticolor Jakker 38 Chalayan Greyxmulticolor Jakker rSXrwq
Boucle Størrelse Blazer Red Gorgeous St John Strik Fringe 12 Jacket wxBtt7vqC

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Women's Harley Størrelse davidson® 16vw Jacket Sueded Soar 2xl 98566 g5Hwpq5
Button Vinter Broderjakker Vin Kvinder Pilot Baggy Zip Parka Varm Dyk

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.minkcoat sort længde mørk Smuk fuld brun XYYwO

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Fur Uld L J Krave Shawl Kvinder Peterman Shearling Sz 10 Coat Sort Lang Lg M 6ZInq8 Læder Studded Original Real Vintage Designer Hol Jacket Black Bælted Women's RBUqZw