Cruciani 4054579206277 Det Plain Cardigan 42 Violet Ull Women's rqUrw7
Land Ski Jacket Zip Vinter Snow Gratis Pelsbeklædt M Lys Udendørs Grå
Solid Outwear Sting Åben Efterår Frakke Jackets Kvinde Casual Cardigan Lang Strikket gwRzOxP
Jumper Joseph Størrelse Bnwt Neck 100 Cashmere L Roll AqrwqISnv
Rise Jeans Smith Parkers High Flare wExX4UAUq
X Hvid 7 Usa Ny Mankind For Wide 26 16 Capri Jeans Womens All 28 Ginger Crop aW5T56wq

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Nwot Signatur Bootcut Me Je8550bl Dekoreret 26x33 De Sz Lis Miss Fleur 77wqrUO
Gratis Jacket Land Udendørs Zip Pelsbeklædt Grå Lys M Snow Vinter Ski

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Rose Colombian Colombianos Levanta Mid Skinny Laty Cola Rise Løftning Butt Jeans axOw4qY4d

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Crop Jeans Boot Crop Boot Jeans Beard 10 Baby 10 Veronica Beard Veronica Baby PRTtzBxn 411934260109 26 Jean Skinny Ankelbukser Blue Textured Women Republic Navy Floral Banan WRFn74vwq