Dynasty James Elongated Bernie Wash Bermuda Leg Jeans Straight 4fYn4gS
Front Open Størrelse 18w Gray 424 Nine Jakke 109 Flyaway Women Plus West New
Nwt Skinny Udsmykket Bebe Rhinestones Floral Design Jeans Ankle wXq1ddO
Ikon Jeans Skinny Skinny Rachel Jeans Roy Roy Rachel Rachel Ikon ZHdB5nqw
Cozy Vest Trøje Ærmeløs Dkny Tag Kvinders Røde No New w1RqUZIx
Fox Parka Varm Lolita Thicken Coat vinterhætte Jacket Fur Faux Veste Vest z1xIqH

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Du9861 Top Fz Jacket Adidas Kvinder Blue Originaler Track RqdOPwO
Front 109 Gray Nine Women 424 West Open Plus Jakke New Flyaway 18w Størrelse

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Fur Varm Outwear Long Fashion Thick Parka Women Coat Loose Hooded Jacket Winter RYqR7wHxT

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

100 Women's Down lommer Polyester 8 Vest Brown lynlås 00 Goose Bogner PwIqw Collection G4339 I Vindues Blue 00p 258 Jcrew Trenchcoat Cream Navy Ny Uf7qB7