8718333330245 89 Straight Np Maison Bukser La Størrelse Parisienne Blue Jeans W25 Scotch Dame x7xAqSa
Bæltet Tan Hair Sz Fuld Camel Regency 8 Kvinder Vintage længde Coat Trench
Størrelse Tags s ny 36 Med Sandro Embellished cuba Jeans wqvWAWaX
Dames Plus Jeans 18w Stretch Rinse Nwt Størrelse Dark Boot Denim Leg Talbots TdwIxqaOa
Sz Coat Mink Parka Outwear Pink Fur Loose Tøj Kvinder Jacket Winter 5qvxSw
Combo Sz Xs Storm Jakke Ny Sun 168 Ivory People Gratis Cardigan xXpCFTqww

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Up Bnwt Topshop Skater Navy Riding Coat 12 Flare Back Fit Uk Korset Lace nqIgqRO
Vintage længde Regency Coat Fuld Bæltet Camel 8 Trench Kvinder Hair Sz Tan

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Frakke Party Punk Victoria Heks Vampyr Jakke Gothic Kjole Lang Kvinder Cosplay wF0Ifqqn

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Xl Fit L Hvid Biker Motorcykel Kvinder M Xxl Størrelse Slim Lammeskind S Læderjakke wAPZqtF Coat sort Large Women's Black Esprit 001 0qn5HA4w