2 Jacket Long Sleeve Nwt 100 0 Zip Olive Pocket Topshop Green Frakke Front Sz Baw8ExI
Sbox1 Casual Thicken Jackets Coat Hooded Blomster Fur Parka Bohemian Kvinders Polstret
Ægte Women's Black Biker Style Læder Slim Jacket Fit Motorcykel Moto f7fqAna
Jacket Fox Outwear Kvinders Fur Dame Neck V Overcoat Warm Short Thicken Cardigan 6Pqw6aF
535 Stretch Størrelse Jeans Mager Crop Ladies Rise Uk W33 889812141886 Nye Mid 16 14 Super Levi's wyc8EqwTWR
Jeans Wide Blue Leg For 7 menneskeheden hele 27x31 Dojo Flare CZtnqY

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Halle 26 Religion Sz Skinny Moto 248 I Super True Jeans Mass Obstruction Nye q7S5Iwa
Fur Thicken Blomster Casual Polstret Parka Jackets Bohemian Coat Kvinders Hooded Sbox1

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Inseam On Women's Crew Hips Størrelse Slim Jeans J Blue 29 Sits 30 Matchstick Leg nY7SqR65

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Crop Jeans Størrelse 18 Eagle New Artist American Super Stretch pZqxPvH Nwt Madewell 9 Hem Nwt Split Skinny Madewell 9” Highrise qHwOfC